Få inspiration til nybyggeri gennem udstillingshuse

Når i skal igang med at bygge et nyt hus, så er der rigtig mange muligheder, nærmest uendeligt mange. For at få et overblik over forskellige muligheder, så kan det være en god ide at besøge nogle udstillingshuse.

I kan finde udstillingshuse i nærheden af jer her

Hus med saddeltag

Hus med saddeltag

Dette kan i få ud af at besøge nogle udstillingshuse…

Størrelse og rum

I vil kunne få et godt indtryk af hvor stort et hus i har behov for, hvor mange rum det skal indeholde, og hvor store rummene skal være. Er det f.eks. Vigtigt med et stort køkken alrum? Eller skal børnene have store værelser? Er “walk in closet” nødvendigt? Osv.

Materialevalg

I vil kunne se forskel på forskellige materialevalg. Filt eller væv på vægge? Troltekts eller gips lofter? 

Udstillingsbyer

Det kan være godt at besøge en hel udstillingsby, for at danne sig et indtryk af de forskellige typehusfirmaer. En udstillingsby er typisk et nyt område, med typehuse fra forskellige typehus virksomheder. Det kan være en god måde hvorpå i kan danne jer et indtryk af udtryk og finish som de forskellige typehusfirmaer levere.

Hustyper

Når i besøger et udstillingshus, eller en udstillingsby. Så er det også et godt tidspunkt at danne sig et indtryk af de forskellige former for hustyper. Skal i have et helt alm. Saddeltagshus, eller er i mere til det firkantede funkis? Man får også et godt indtryk af fordele og ulemper ved de forskellige typer.

Find adressen til jeres næste udstillingshus her